Handla i sportbutik eller i sportaffär på nätet?

Sportaffär på nätet

Ja vad tycker ni, alla ni bordshockeyspelare där ute? Handlar ni helst era sportprylar i en butik på stan eller beställer ni hellre hem produkter från en sportaffär på nätet och får det levererat direkt till brevlådan? Det är nog en fråga om smak där. Det är givetvis bekvämt att hämta datorn och surfa in på en sportaffär på nätet. Att man sitta i soffan och klicka hem det man vill ha.

Alternativet är att gå till någon av de stora (eller små) sportbutikerna i din stad. Det finns ju några stora spelare på marknaden. De har stora stora varuhus med tusentals olika produkter för de allra flesta sporter och idrotter. Det är spännande att strosa runt bland hyllorna i sportbutiken och känna på material, prova kläder, skor och prylar. Ja det är helt enkelt en helg stund.

Så vad föredrar du? Sportbutik ”live” eller sportaffär på nätet? Utbudet är ju ungefär detsamma. Även priserna i det stora hela även om REA och kampanjer kan påverka i enskilda fall.

Vi har diskuterat lite sinsemellan och kommit fram till att vi nog föredrar sportaffär online. Det är helt enkelt så bekvämt att handla på nätet. Väljer man ett bra fraktalternativ så kan man få grejerna direkt hem till dörren och oftast tar det inte mer än en eller två dagar.

Det är vår åsikt. Har du en annan? Det vill vi gärna höra! Kanske har du en synvinkel som vi inte tänkt på?

Share this postKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *