Sex hockeyspel, sex ägare och total förvirring…

Vinnare i hockeyspel

En gång om året avgörs det vem som är den BÄSTA spelaren i bordshockey. I alla fall bäst i vårt kompisgäng. Vi träffas alltid på samma ställe vilket är min sommarstuga i Dalarna och tro mig – alla tar det här på blodigt allvar och alla gör allt för att vinna. Någon kanske till och med fuskar lite grand…

Eftersom alla tar det här på blodigt allvar, så spelar vi alla matcher på de bästa hockeyspelen som finns nämligen Stiga High Speed. Det skulle inte funka att köra olika matcher på olika hockeyspel, det är för stor skillnad på kvaliteten. Så därför spelar vi alltså alla matcher på exakt likadana bordshockeyspel.

Det här skapar dock ett problem. Grejer är att det är olika ägare till de olika spelen. Efter förra årets mästerskap så misstänker jag att jag fick med mig fel spel hem. Spelar man så mycket som jag gör, så känner man faktiskt skillnad – till och med fast det är likadana spel.

Det här året ville jag vara garanterad att få med mig mitt spel hem och ingen annans, så nu hade jag en plan. Jag skulle märka upp spelet. Men hur? Jag ville inte skriva med en märkpenna, om jag skulle sälja spelet senare, så vill jag kunna ta bort märkningen. Jag erkänner. Jag är en nörd när det gäller bordshockey, så jag beställde namnlappar från en sajt som heter tinypea.se. Jag tror de mest säljer till barnfamiljer, men det struntade jag i. Jag behövde märka upp mitt spel. Sagt och gjort jag beställde namnlappar och jag måste säga att de sitter riktigt bra. Nu har jag dessutom märkt upp alla mina Blu-rayskivor och några andra prylar. Men jag skulle kunna ha köpt lapparna bara för att märka upp mitt bordshockeyspel, för så mycket gillar jag det – nu när jag har kört in det ordentligt.

Förresten, gissa vem som vann i år. Just det. Jag. Jag vann! Jag har kommit tvåa och trea flera gånger men den här gången var det min tur. Känslan var magisk. Och i år så kommer jag garanterat att få med mig mitt eget hockeyspel.

Share this postKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *